KOM I GANG

Fyll ut informasjonen nedenfor så kommer vi tilbake til deg med et forslag på hvordan vi kan hjelpe i gang med dine mål!

SLIK FUNGERER DET

 

1

Trykk deg igjennom “kom i gang” skjema ovenfor

For at vi skal kunne bli litt bedre kjent med, kartlegge dine behov og ønsker er første steget å klikke seg igjennom “kom i gang” skjema.

2

Vi kontakter deg for en uforpliktende prat

Basert på informasjonen du oppgir setter vi sammen opp et forslag med anbefaling på hvordan coaching løpet ditt kan gjennomføres. Skulle du se verdien i dette og hvordan vi kan hjelpe deg er du klar for neste steg!

3

Kom i gang

Gjennom kartleggings samtalen vil vi sammen med deg finne frem til den løsning og oppstarts datoen som passer best for deg. Når alt er avklart vil du få en link for påmelding som også tar deg til et mer utfyllende spørreskjema

4

Ukentlig oppfølging via appen

Hver uke legger du inn en “check in” i appen din. Denne vil coach gjennomgå og videre føre samtalen med deg. Vi appen vil vi alltid være tilgjengelig for deg! Basert på hvordan uken har vært vil vi tilpasse planen ytterligere etter behov.

5

Veien videre

Vårt mål er å gjøre deg selvstendig! Gjennom coachingperioden vil du ha lært nok om kost og trening til å føle deg trygg og selvsikker på veien videre. I løpet av perioden hjelper vi deg i gang og gir deg alle midlene du trenger for å holde på de gode vanene.

ONLINE COACHING MED LEWEL COACHING

Vi er opptatt av å yte den beste kvaliteten for våre kunder. Ved å bestille coaching fra oss kan du være sikker på at coachen du får har Personlig Trener utdanning i bunn.

Vårt Team består av håndplukkede Coacher med ulike kvaliteter, personligheter og ferdigheter, slik at vi kan hjelpe deg i gang med å nå dine mål – uansett hva det skulle være.

Vi coacher mot økt velvære og selvtillit til egen kropp, mer energi og glede i hverdagen, økt livskvalitet, bedre søvn, konsentrasjon og selvbilde. Å forme kroppen med kost og trening gjennom vektreduksjon og muskelvekst er en bonus på veien som belønning for dine nye vaner.

Vi vet at kost og trening kan være en stressfaktor i hverdagen, denne ønsker vi simpelthen å fjerne ved å vise deg hvor lett små vaner kan implementeres i din eller travle hverdag.

Start din reise i dag

 • Mink i fettprosent
 • Bygg muskler
 • Få en bedre helse
 • Øke hverdagsaktiviteten gjennom små endringer som passer din hverdag
 • Få mer energi, renere hud, bedre søvnkvalitet og konsentrasjon
 • Kjenn på mestring og trenignsglede
 • Føl deg vel i egen kropp
 • Boost selvsikkerheten din
 • Oppnå mål og delmål
 • Se og FØL resultater for arbeidet du legger ned

Valgalternativ for vår coaching

Etter at du har fylt ut “kom i gang” skjema på våre hjemmesider vil vi ha en liten oversikt på hvilke behov du har, og hvordan vi tror vi kan legge opp et best mulig coachingløp som passer for deg. Gjennom en gratis og uforpliktende samtale vil vi sammen med deg bli enige om endelig løp.

Dette kan være alt i fra 4 til 12 (eller flere) uker med coaching.

Den rimeligste løsningen kan delbetales fra kr 321 i mnd!

Vi tilbyr

Kostholdscoaching
Kost- og Trenings Coaching

 

Sikre din plass ved å gå direkte til påmelding

I spørreskjema etter bestilling vil du kunne oppgi ønsket coach. Start din reise nå.

Velg mellom 5 uker Kostholds Coaching eller Kost & Trenings Coaching

 • 5 Uker Coaching

  Få svar på nøyaktig hva du skal gjør for å komme i form!
  Gjennom 5 uker coaching vil du få et skreddersydd kost- og treningsprogram, tett og ukentlig oppfølging av…

  kr4,500.00 Kjøp
 • 12 Uker Coaching

  Start din livsstilendring med en coach i ryggen! Øk kunnskapsnivået om kost og trening, slik at du vet hvordan du skal håndtere hverdagen på egenhånd etter perioden.
  Gjennom 12 uker…

  kr7,200.00 Kjøp
 • 4 UKER KOSTHOLDS COACHING

  Valget for deg som ønsker å få kontroll på kosten! Gjennom 4 uker oppfølging er vi sikker på å finne riktig kaloriinntak for deg som sikrer at du på…

  kr2,950.00 Kjøp

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr dere delbetaling?

Ja, du kan velge å “betale senere” eller delbetale over maksimalt 36 måneder! Du velger betalingsmetode ved bestilling av produktet du har valgt.

Hvilken type mat har dere på planen?

Våre planer består av helt vanlig mat! Du finner alt fra taco, til pizza, brød og rundstykker, is og proteinbarer.

Må jeg slutte å være sosial/spise med familie og venner?

Nei, så absolutt ikke! Dette er ikke en diett, men en oppskrift på hvordan du kan legge opp kostholdet ditt for å oppnå målene du har oppgitt til oss. Vi ser på dette som en langtids-prosess, hvor vårt mål er å lage en plan som fungerer for deg i det lange løp – i det legger vi tilrette for både selskaper, byturer, sosiale sammenkomster og kos med venner og familie. Vi skal ikke slutte å leve, selv om vi tar sunnere matvalg som er i tråd med det overordnede målet!

Hvor mange kg er det forventet at jeg kan gå ned?

Dette kommer helt an på utgangspunktet ditt og arbeidet du legger ned. For å holde vektnedgangen varig operer vi med en ønsket maksgrense på 1% av nåværende kroppsvekt i uka. Jo bedre form du blir, jo tregere vil det gå – men innen ukene du er hos oss garanterer vi en synlig endring.

Hva får jeg ut av en coaching-periode?

Ved å gjennomføre en coaching periode vil du bli sterkere både fysisk og mentalt. Du vil lære enormt mye både om deg selv – men også om kost og trening generelt. Vårt mål er å gjøre deg selvstendig, slik at du etter en periode VET hva som er bra for deg, hvor mye mat du bør spise og hvordan du skal trene i tiden fremover for å oppnå målet ditt.

Må jeg trene på treningssenter?

Nei. Du må ikke trene på et senter – selv om resultatene vil bli betydelig bedre dersom du gjør det. Vi tilbyr også kun kostholds coaching for de som ønsker det og legger opp til hjemmetreningsøkter

Hva skjer etter coachingperioden?

Etter coachingperioden vil du få et sluttskriv som nøye forklarer neste steg i prosessen. Enten du ønsker å vedlikeholde, fortsette nedgangen eller bygge videre. Du vil bli lagt inn i medlemsgruppen hvor du alltid har en coach tilgjengelig og kan spørre om hjelp til løpet videre dersom det skulle være noe. Du sitter igjen med en plan du kan følge så lenge du ønsker med konkrete mat alternativer og oppskrifter, samt en treningsplan tilpasset deg. + bedre selvtillit, en strammere kropp og et gladere sinn som ikke lengre går i bakken av små humper på veien aka livet.